Bliver ubrugt data overført til næste pakke?
Nej. En pakkes resterende data overføres ikke, når den udløber, eller når du køber en ny pakke. Ubrugt data forsvinder. Det bedste er derfor at vælge en pakke tæt på dit behov. Er du ved at løbe tør, kan du købe mere.