Sletter en nullstilling av nettverksinnstillinger eSIM-et?
På iPhone sletter ikke «Nullstill nettverksinnstillinger» eSIM-et, det nullstiller bare nettverksvalg som wifi og APN. Men «Slett alt innhold og alle innstillinger» eller å fjerne eSIM-et manuelt sletter det, så unngå det. På Android varierer det mellom merker, og en fabrikktilbakestilling fjerner eSIM-et.
Relaterte spørsmål
eSIM-et kobler seg ikke til nettet. Hva bør jeg sjekke?eSIM-et aktiveres ikke. Hva gjør jeg?Må jeg slå på dataroaming?Jeg skannet QR-koden med kameraet og fikk «ERR_UNKNOWN_URL_SCHEME» eller «Nettsiden er ikke tilgjengelig». Hva er galt?Jeg har installert eSIM-et, men har ikke noe nett. Hvordan fikser jeg det?Det regionale eSIM-et sluttet å virke da jeg kom til et annet land. Hvorfor?